MLÝNSKÝ VÝROBEK Z CIZRNY
TIPY K POUŽITÍ:
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Všestanná mouka vhodná
pro sladké i slané pečení
na zahušťování polévek a omáček
pro přípravu placek (italská cecina, indická pudla besan)
smíchaná s vodou vytváří těstíčko na obalování
pro přípravu noků a knedlíků
Cizrnová mouka chuťově připomíná oříšky. Při pečení a vaření ji používejte bez předchozí úpravy. Při přípravě nepečených dezertů ji nasucho orestujte, než zezlátne a začne příjemně vonět. V indické kuchyni se často restuje dozlatova a poté míchá s přepuštěným máslem, cukrem a kořením.
Cizrnovou mouku je možné použít v kombinaci s univerzální směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI, či se samokypřící směsí BISCUITS & COOKIES.
Složení 100 % mletá semena cizrny beraní
SKLADUJTE v suchu, chraňte před teplem.
ADVENI MEDICAL, spol. s r.o., Mělčany 64, 666 64 Mělčany, Česká republika, IČ 28358996